Hotels

Poetry International heeft met twee hotels in Rotterdam afspraken gemaakt. In de festivalweek kunt u gebruik maken van een van de onderstaande kortingen.

NH.jpgHotel NH Atlanta
Hotel NH Atlanta bevindt zich midden in het centrum van Rotterdam, op loopafstand van de Rotterdamse Schouwburg. Voor de openingsavond op zaterdag 16 juni en voor de slotavond op vrijdag 22 juni, betaalt u slechts € 89 per nacht voor een enkele kamer, of € 99 per nacht voor een tweepersoonskamer. Van zondag 17 t/m donderdag 21 juni betaalt u € 119 per nacht voor een enkele, of € 129 per nacht voor een dubbele kamer. Dit arrangement is inclusief ontbijt. Bovendien ontvangt u als gast van dit hotel 20% korting op uw festivalkaartje en een gratis Hotel Parnassus, de festivalbloemlezing uitgegeven door De Arbeiderspers.
Reserveringen via Katja Nootenboom, tel. 010 – 282 27 73 of nootenboom@poetry.nl.

bilderberg.jpgBilderberg Parkhotel
Bezoekers van het Poetry International Festival kunnen midden in het culturele hart van Rotterdam overnachten voor € 100,- p.p. per nacht op basis van twee personen (éénpersoonstoeslag bedraagt € 35). De reservering kan worden doorgegeven aan de reserveringsafdeling van het hotel, tel. 010 — 436 30 41 of via mail parkhotel.reservation@bilderberg.nl (op basis van beschikbaarheid). Deze aanbieding geldt alleen tijdens het Poetry International Festival, van 16 t/m 22 juni 2007.

38e Poetry International Festival